Ziua Mondiala a Inimii, 29 Septembrie

Un raport al Societăţii Europene de Cardiologie relevă faptul că la nivelul ţării noastre, dar şi al Europei, bolile cardiovasculare ucid mai multe persoane chiar decât cancerul! În România, anual, 60% din decese sunt provocate de boli cardiovasculare şi doar 18% de diferite forme ale cancerului.
Dintre bolile cardiovasculare, cea mai întâlnită este ateroscleroza, care obstrucţionează fluxul de sânge în artere la nivelul cordului, creierului şi picioarelor. Colesterolul crescut este unul dintre principalii factori care determină apariţia aterosclerozei, ceea ce înseamnă că testele de colesterol nu ar trebui să fie evitate de niciunul dintre noi. În definitiv, de ce să nu-ţi verifici nivelul de colesterol din sânge, mai ales ştiind că acesta este cel care generează o mare parte din bolile cardiovasculare?

Doar la IDS Laboratories, începând cu 29 Septembrie, Ziua Internationala a Inimii și în toată luna Octombrie, beneficiezi de pachetul de analize profil lipidic, la doar 38 RON:

  • verificarea nivelului de colesterol total
  • verificarea nivelului de colesterol HDL
  • verificarea nivelului de colesterol LDL
  • verificarea nivelului trigliceridelor
  • verificarea nivelului lipidelor

Cunoaşterea acestor valori reprezintă primul pas în lupta împotriva bolilor cardiovasculare, prima cauză a deceselor în ţara noastră. Pentru mai multe informaţii despre ce este colesterolul şi efectele lui asupra organismului nostru, citiţi aici.

Pentru a beneficia de oferta lunii octombrie la IDS Laboratories, vezi locaţiile promoţiei aici.

DIAGNOSTICE DE CERTITUDINE

2014 © Copyright - IDS Laborator

Pentru urgente medicale in afara orelor de program apelati oricand, cu incredere 112, numarul unic de urgenta.